De 5 ani aducem dansul mai aproape de oameni. Reușim asta prin dezvoltarea de proiecte la nivel național și internațional, pornite din specificul comunităților cu care lucrăm. Artiștii și publicul nostru se întâlnesc în cele mai diverse contexte, de la festivaluri în aer liber la spectacole de scenă și ateliere pentru toate vârstele.

Ne bucurăm să aducem o schimbare în bine, la fel de mult cum ne bucură sprijinul venit din partea celor care fac loc dansului în viața lor și ne mențin în mișcare. Sprijinul venit din redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit este o resursă pe care noi ne bazăm an de an și îți mulțumim pentru implicare.

Asociatia Delazero - OPIA
redirectioneaza Asociatia Delazero

Redirectioneaza.ro

Dezvoltată de Code for Romania, organizație neguvernamentală independentă, neafiliată politic și apolitică, platforma redirectioneaza.ro a ușurat procesul în 3 pași simpli, detaliați pe pagină.

Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online apasă 'Semnează formular' la finalul completării câmpurilor.

Descarca PDF

Varianta Oldschool: Completează câmpurile.

Trimite email cu formularul 230 completat in format pdf și semnat pe

comunicare@asociatiadelazero.ro

Redirectioneaza Asociatia Delazero
redirectioneaza Asociatia Delazero

Alte modalitati

Dacă ai cont în portalul ANAF, poți descărca de acolo varianta PDF editabilă. O transmiți în sistem cum ai transmite orice alt document în spațiul virtual.

Iti multumim!

Împreună reușim să creăm societatea pe care ne-o dorim, în care arta face parte din viața de zi cu zi a cât mai multor oameni.

 

 

Altă modalitate prin care ne poți susține este participând la evenimentele noastre, la care te așteptăm cu drag!

Dă-ne follow pe Facebook, Instagram și fii la curent cu activitățile pe care ți le propunem.

Echipa noastra

Contact

Copyright © 2023 Asociatia Delazero