Suntem în drumul către descoperirea și dezvoltarea potențialului nostru artistic, iar tu ne poți ajuta! Uniți reușim să creăm societatea pe care ne-o dorim și vrem să ne dovedim chiar și nouă înșine că suntem într-adevăr, cu toții uniți.

Una din modalitățile prin care ne poți ajuta este donând la spectacolele la care te așteptăm cu brațele deschise!
Dă-ne follow pe Facebook, Instagram sau ține pasul cu EVENTS-urile de pe site-ul nostru. Bucură-te de momentele artistice.

Dacă nu ai redirecționat cei 3,5% din impozitul tău pe venit, atunci ia-ne și pe noi în calcul! Aceasta este o altă modalitate, devenită foarte practică prin platforma redirectioneaza.ro. În cazul în care nu ai mai auzit de ea până acum, este dezvoltată de Code for Romania, organizație neguvernamentală independentă, neafiliată politic și apolitică. Aici sunt listate doar ONG-urile verificate.

Ce-i foarte tare la ea este că îți completezi datele personale în câmpuri prestabilite, apoi descarci formularul 230 în format PDF gata de trimis nouă pe mail (comunicare@asociatiadelazero.ro) sau de pus la poștă.

Avem ceva variante să te implici, iar noi așteptăm cu bucurie!
Îți mulțumim!