Maria Beatrice Tudor

Coregraf, Performer

Licențiată în Artele spectacolului la UNATC, în prezent masterand în cadrul aceleiași universități. Ca direcție artistică principală își focusează atenția asupra realității cotidiene, antrenându-și atenția spre a deveni un activ observator al acesteia. Crede în relația dintre artă și sferă socială și susține că arta este influențată de spațiul social pe care îl influențează totodată.

Maria Beatrice Tudor

Ana Maria Trandafirescu

WordPress Designer, Manager Proiect

Sunt un om activ, curios să-mi descopăr calităţi şi aptitudini noi. Îmi place ca atunci când mă apuc de un proiect, o idee sau o carte, să le duc până la capăt şi cam aşa am făcut cu orice în viaţă. Prin activitatea din Asociaţie îmi doresc să particip direct la dezvoltarea comunităţii, să fac lucruri frumoase alături de oamenii frumoşi din ea şi cei pe care o să-i aducem în jurul ei.

Ana Maria Trandafirescu

WordPress Designer, Manager Proiect

Camelia Neagoe

Coregraf, Performer, Pedagog

Absolventă a UNATC I.L.Caragiale, master în Artă Coregrafică, desfășoară proiecte în domeniul dansului contemporan și educației culturale, atât ca artist cât și ca manager cultural. La nivel artistic este interesată de forța expresivă a mișcării, ca nucleu ce conține forțe opozabile capabile să construiască spații și sensuri, precum și de interdisciplinaritatea în artă.

Camelia Neagoe

Coregraf, Performer, Pedagog

Simona Dabija

Coregraf, Performer

A absolvit licența și masterul în coregrafie, finalizându-și studiile cu spectacolul de disertaţie intitulat ”De fapt_”, a cărui premieră avut loc la Linotip, mai 2018.

Simona Dabija

Adina Ionescu

Coordonator

Cred cu tărie că arta ne face mai buni şi ne ajută să ne explorăm limite nebănuite. Cred că îi ajută pe copii să se dezvolte frumos şi le activează creativitatea. Pentru fiicele mele am încercat ca educaţia să le fie îmbogăţită continuu prin muzică, dans, teatru, film, care fac parte din viaţa lor. Mi-am propus să susţin, cu toată energia, realizarea cât mai multor proiecte DE LA ZERO dedicate lor.

Adina Ionescu

Coordonator

Adrian Ionescu

Artist

Student la scenaristică, textier, poet și creator de muzică underground și nu numai, tânăr, artist, liber și deschis, cred în colaborare și adevăr, artă și om.

Adrian Ionescu

Artist

Mariana Gavriciuc

Coregraf, Interpret

Absolventă a Masterului în Artă Coregrafică în cadrul UNATC, Mariana adună experiență din proiecte personale independente cât și în teatrele din țară. Ea își găsește inspirația în naturalețe și realism. Ea crede in dansul ca metodă de curățare și eliberarea emoțională.

Mariana Gavriciuc

Irina Slate

Regizor Independent de Teatru

Mă interesează descoperirea formelor noi de teatru în relația actant-spectator. Cred cu tărie în energia care se naște în intimitatea unui spațiu unde mai mulți oameni se întâlnesc pentru a fi împreună. Utilizez ca instrumente principale emoția si umorul deoarece ambele contribuie la deschiderea spectatorului către mesajul transmis. Am absolvit UNATC "I. L. Caragiale"- licență(2014) și master(2016)cu premiul pentru cel mai bun spectacol, acordat la Gala Absolvenților UNATC.

Irina Slate

Regizor Independent de Teatru

Filip Stoica

Coregraf, Interpret

Învăț și îmi dezvolt cel mai bine inteligența corporală la intersecția culturală și interactivă a modurilor diferite de raportare la dans, la mișcare. Deţin bază kinetică în dans contemporan, contact improvisation și breakdance, modalități de mișcare pe care le aprofundez din 2010.

Filip Stoica

Stefan Ruxandra

Compozitor-Textier-Interpret-Sound designer

Activez sub pseudonimul de FaneStelaru. Muzica mea poate fi încadradată ca un subgen al Hiphop-ului, dar puternic influențată de muzică electronică. Am studiat sound-design la Facultatea de film din cadrul UNATC. Sunt implicat în proiecte de teatru, film și Jocuri Video ca sound-designer și compozitor.

Stefan Ruxandra

Compozitor-Textier-Interpret-Sound designer

Diana Neagoe

Art Terapeut

Psiholog și masterand al UNATC I.L.Caragiale în cadrul Masterului de Art Terapie prin artele spectacolului. Este interesată de complementaritatea dintre psihologie și tehnicile teatrale și de utilitatea tehnicilor de artă vizuală în psihoterapie. Își dorește ca această modalitate să contribuie la consolidarea și dezvoltarea unei structuri complexe de personalitate, ca și scop pedagogic.

Diana Neagoe

Art Terapeut