Asociatia Delazero Dans Contemporan

Redirecționează către
DANS CONTEMPORAN

De peste 5 ani aducem dansul contemporan mai aproape de oameni. Reușim asta prin dezvoltarea de proiecte la nivel național și internațional, pornite din specificul comunităților cu care lucrăm. Artiștii și publicul nostru se întâlnesc în cele mai diverse contexte, de la festivaluri în aer liber la spectacole de scenă și ateliere pentru toate vârstele.

Ne bucurăm să aducem o schimbare în bine, la fel de mult cum ne bucură sprijinul venit din partea celor care fac loc dansului în viața lor și ne mențin în mișcare. Sprijinul venit din redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit este o resursă pe care noi ne bazăm an de an și îți mulțumim pentru implicare.

Redirecționează 3,5% către Asociația Delazero dacă îți place să mergi la spectacole de dans contemporan în spații publice sau în săli de teatru.

În 2023, am adus în 5 spații publice din Craiova performance-ul "City of Rhythm" (coregrafia Beatrice Tudor), am prezentat 3 spectacole de dans în 3 dintre cele mai mari săli de teatru din oraș.

 

Am deschis pentru public 2 instalații video, ”Megadeath of Meaning” și ”Move.Talk” (create de Corina Andrian): în 2 orașe: București și Craiova

 

Am avut 1 spectacol internațional invitat și am prezentat la vizionări alte 4 lucrări internaționale.

 

Activitățile de dans contemporan fac parte din Festivalul de Dans Contemporan Connect, ediția a-II-a 2023 și au avut peste 6.000 de beneficiari direcți. Oameni ca tine, care și-au dorit să se bucure de artă în toate formele sale și locurile în care se exprimă.

Ce înseamnă să redirecționezi?

În fiecare an, poți alege către cine să redirecționezi impozitul de 3,5% pe veniturile anului anterior. Poți face asta prin mai multe modalități, dar hai să îți arătăm 2 dintre modalitățile prin care poți redirecționa cu succes către Asociația Delazaero.

1. Completezi formularul online de pe website-ul www.redirectioneaza.ro în 3 pași simpli și poți alege semnarea online a acestuia.

2. Descarci formularul dând click pe butonul de mai jos, îl completezi, apoi semnezi și îl trimiți la adresa comunicare@asociatiadelazero.ro

Știai că ...

În Asociația Delazero,

 

2% din plățile administrative anuale ale asociației sunt acoperite de donațiile primite din redirecționarea impozitului pe profit?

 

30% din activitățile de dans contemporan propuse nu ajung să ia naștere niciodată, din lipsă de fonduri?

redirectioneaza Asociatia Delazero

Alte modalități

Dacă ai cont în portalul ANAF, poți descărca de acolo varianta PDF editabilă. O transmiți în sistem cum ai transmite orice alt document în spațiul virtual.

Îți mulțumim!

Împreună reușim să creăm societatea pe care ne-o dorim, în care arta face parte din viața de zi cu zi a cât mai multora dintre noi.

 

 

Altă modalitate prin care ne poți susține este participând la evenimentele noastre, la care te așteptăm cu drag!

Dă-ne follow pe Facebook, Instagram și fii la curent cu activitățile pe care ți le propunem.

Contact

Copyright © 2024 Asociatia Delazero