POVESTEA

CORPZero a prins contur în urma unor întâlniri între artiștii Delazero.


Ne-am construit un teren de joacă unde există interese, nevoi și dorințe comune. Una dintre dorințe a fost să punem la cale o serie de întâlniri creative, unde să ne putem exprima prin artă în cel mai liber sens al cuvântului.
Componenta dansantă a asociației se joacă în jurul acestui concept și îl concretizează în seri de improvizație în care singura ”regulă” este să te exprimi liber, spontan, de la zero, neavând o structură fixă pregătită anterior.

CORPZero a fost gândit să se desfășoare o dată pe lună în diverse locații. El nu are o formă fixă, așa că este foarte adaptabil în ceea ce privește locul de desfășurare. Seara de improvizație se inspiră din spațiul în care ea are loc.

De fiecare dată este complet diferită și capătă mereu altă formă datorită spațiului care o găzduiește.

SPAȚII GAZDĂ

Centrul Național al Dansului București, unde am dansat pe universul sonor generat de artiști precum: Fane Stelaru (Ștefan Ruxandra), Andrei Nedelea, Emil Vasilache, Al’iikwa ra.

Linotip- Centru Independent Coregrafic, unde am dansat alături de LINOjamzz- un laborator sonor creat de Linotip pentru a explora și conecta muzica live cu dansul.

Biblioteca Naționala a României, unde am dansat și am recitat poezii pe acorduri de chitară făcute de Amatis Chifu.

CORPZero

CORPZero a crescut și a călătorit prin extensia lui: CORPZero Nomad- Dans în dialog, la Timișoara.
Dialogul s-a concretizat într-un spectacol real- time composition, unde un grup de artiști timișoreano-bucureștean și-au pus la bătaie ideile, căutând posibiltăți de a le face să funcționeze împreună.

CORPZero este un demers ce iși propune să adune în jur un grup de artiști din sfera dansului contemporan și din alte domenii prietene ale acestuia.

Încercăm împreună construirea unui dialog cu ”voci” ale societății care dispun de capacitatea de a activa alți potențiali consumatori ai dansului contemporan.

Drumul de la acțiuni mici la evenimente mari