Obor Contemporan” este un spectacol de dans și muzică contemporană desfășurat în trei locații diferite din cartierul Obor, din București. Organizat pe 3 zile de intervenții diferite, evenimentul cultural își propune să revitalizeze zonele Parcul Obor – Veranda Mall – Gara Obor (exterior). Ne-am propus să oferim atât trecătorilor, cât și locuitorilor respectivelor zone și o perspectivă culturală, pe lângă cea binecunoscută, comercială.

În perioada 31 iulie – 2 august vom susține performance artistic în stradă și un concert live Aida și Noi, în aer liber, de la aceeași oră, timp de trei zile consecutiv, astfel:

• vineri, 31 iulie, ora 19.00, la Scoala Ferdinand I (Bd. Gării Obor, nr. 16);

• sâmbătă, 1 august, ora 19.00, în fața Veranda Mall;

• duminică, 2 august, ora 19.00, la Hashtag Pub (Sos. Mihai Bravu, nr. 32);

• luni, 3 august, tot de la ora 19.00, mutăm experimentul de la Obor la Centrul Național al Dansului din București.

Întregul eveniment se desfășoară conform regulilor de protecție socială conform cu normele în vigoare. Încurajăm purtarea măștii și asigurarea unei distanțe de minimum 1,5 m între participanți pe durata desfășurării evenimentelor.

Vă așteptăm cu mințile și sufletele deschise către o nouă perspectivă asupra evenimentelor culturale în noul context, cu emoție și entuziasm să ne fiți alături!

//

Aida și Noi sunt o formație care îmbină muzica jazz, indie-pop, balkan, gypsy, drum’n’bass și folk și este recunoscută mai ales pentru diversitatea lor culturală – membrii ei s-au născut în Buhojno, Berlin, Santiago de Chile, București sau Havana. Cântă în română, engleză, italiană, sârbă, franceză, spaniolă.

| „OborContemporan” este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în intregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

| Parteneri ai evenimentului: Centrul Național al Dansului București, Veranda Mall, Radio România Cultural