Nu te supăra, frate este un film independent, liber și deschis, gândit, filmat, regizat, și montat de ei, un film sincer despre tineri și cum se raportează aceștia la societate, planuri și vise, singurătate și relațiile lor cu cei de lângă ei, cu cei din jur și cu ei înșiși. Este un film viu, transparent, crud, fără farduri și fără cenzură. Este un experiment, este o comedie cu momente dramatice, este o dramă cu momente comice și, nu în cele din urmă, este un film serios căruia îi lipsesc niște doage și niște euro. Este un film verde, fără un scenariu fix, bazat pe spontaneitatea actorilor și a scenariștilor, deshis la elementele ce pot apărea pe parcursul filmărilor, dispus să se dezvolte și să se miște în direcțiile pe care lumea din jur le trasează.


CORPZero este un proiect ongoing care presupune o serie de întâlniri performative. Fiecare ediție își propune să aducă la un loc artiști de dans contemporan și actori din domenii conexe. Mizăm pe un schimb de idei care să stimuleze interesul pentru artele performative.

#staytunned #keepYourBodyCurious


Atelierele de dans contemporan CORPZero Nomad se adresează iubitorilor de mișcare (+16ani) și încurajează atât curiozitatea acestora față de potențialul creativ al propriului corp cât și disponibilitatea fiecăruia de a interacționa cu ceilalți în vederea explorării relației cu grupul/cei din jur.
Ne propunem crearea unui cadru deschis căutărilor , fără prejudecăți și ambiții limitative.